Informatieavond Pleegzorg

Heb jij interesse om pleegouder te worden bij Youké? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond. De avond is van 19.30 tot 22.00 uur in Amersfoort. Graag vooraf aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Lees verder

Informatieavond Pleegzorg Utrecht

Heb jij interesse om pleegouder te worden bij Youké? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond. De avond is van 19.30 tot 22.00 uur in Utrecht. Graag vooraf aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Lees verder

TOP Training voor aspirant pleegouders Amersfoort

TOP (training ondersteuning pleegouders) voor mensen die graag pleegouder willen worden en al een informatiebijeenkomst hebben bijgewoond. De training bestaat uit 4 donderdagavonden in Amersfoort. De thema's loyaliteit, rouw en verlies, trauma, ontwikkeling van kinderen, en hechting komen aan bod.

Lees verder

Informatieavond Pleegzorg Hilversum

Heb jij interesse om pleegouder te worden bij Youké? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond. De avond is van 19.30 tot 22.00 uur in Hilversum. Graag vooraf aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Lees verder

TOP Training voor aspirant pleegouders Utrecht

TOP (training ondersteuning pleegouders) voor mensen die graag pleegouder willen worden en al een informatiebijeenkomst hebben bijgewoond. De training bestaat uit 4 donderdagavonden in Utrecht. De thema's loyaliteit, rouw en verlies, trauma, ontwikkeling van kinderen, en hechting komen aan bod.

Lees verder