Training Positief Opvoeden, Triple P | De Rading

De training Positief Opvoeden, Triple P geeft pleegouders concrete handvatten voor de opvoeding van hun pleegkind en helpt gedragsproblemen verminderen.

Lees verder

Training Seksualiteit en Intimiteit | De Rading

In deze training wordt stilgestaan bij ieders eigen seksuele ontwikkeling en hoe deze de intimiteit en seksuele opvoeding van (pleeg)kinderen beïnvloedt.

Lees verder

Training Zorgen voor getraumatiseerde kinderen

Door de training 'Zorgen voor een getraumatiseerd kind' wordt u een effectievere opvoeder. U bent in staat meer positieve ervaringen te beleven die het opvoeden van andermans kind de moeite waard maken.

Lees verder

Training Verbindend Gezag | Timon

Worstelt u ook wel eens met het volgende dilemma: Aan de éne kant de aarzeling, “kan ik dit wel van mijn pleegkind vragen?” En tegelijk: “er zijn nu eenmaal dingen die moeten, er zijn grenzen dat moet hij of zij ook leren!”

Lees verder

Informatieavond Pleegzorg

Heb jij interesse om pleegouder te worden bij Youké? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond. De avond is van 19.30 tot 22.00 uur in Hilversum. Graag vooraf aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Lees verder

TOP Training voor aspirant pleegouders

TOP (training ondersteuning pleegouders) voor mensen die graag pleegouder willen worden en al een informatiebijeenkomst hebben bijgewoond. De training bestaat uit 4 donderdagavonden. De thema's loyaliteit, rouw en verlies, trauma, ontwikkeling van kinderen, en hechting komen aan bod.

Lees verder

Informatieavond Pleegzorg

Heb jij interesse om pleegouder te worden bij Youké? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond. De avond is van 19.30 tot 22.00 uur in Utrecht. Graag vooraf aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Lees verder