Samen voor twee meiden zorgen

Voor twee zusjes van 9 en 7 jaar zoekt Youké een deeltijdpleeggezin in (omgeving) Utrecht. De meisjes wonen van donderdagmiddag tot en met zondagavond bij hun moeder. Voor zondagavond tot en met donderdagochtend wordt er een deeltijdpleeggezin gezocht. Moeder is afhankelijk van het openbaar vervoer, daarom heeft het de voorkeur dat er een deeltijdpleeggezin in de buurt gevonden wordt.

Het zijn twee vrolijke meisjes met een vriendelijke uitstraling. Het oudste meisje is creatief en slim. Ze houdt van knutselen, gamen, buitenspelen of samen een spelletjes doen. Ze heeft sturing en begrenzing nodig als het gaat om aandacht zoeken. Veel prikkels vindt ze lastig en ze is wat snel afgeleid. Dit meisje heeft behoefte aan een rustige, fijne en uitdagende omgeving met structuur en duidelijkheid.

Het jongste meisje houdt ook van buitenspelen en knutselen. Ze houdt van aandacht en gezelligheid. Contact maken gaat haar gemakkelijk af en ze kan goed samen spelen. Het contact dat ze vraagt van volwassenen kan veel zijn en ze voelt niet altijd aan wat de grenzen zijn. Dit meisje heeft behoefte aan een duidelijke en gezellige omgeving waar zij samen kan spelen en zich goed kan ontwikkelen.

Doordeweeks zitten de meisjes buiten Utrecht op school, hier gaan ze naar toe door middel van taxivervoer. Ze worden gebracht en gehaald.
Er wordt een deeltijdpleeggezin gezocht waar de zusjes liefde, warmte en aandacht krijgen. Een plek waar ze regels en structuur hebben, gehoord worden en de bevestiging krijgen dat ze er mogen zijn.
Ben jij de pleegvader of moeder die we zoeken voor dit gezin of wil je meer informatie, neem dan contact op met Pascalle Jones via ppel@youke.nl.

Vanwege privacy redenen is dit een foto uit de beeldbank van Youké

Deel dit bericht: